BIKEFRIENDLY

Enclavats al bell mig d’un autèntic paradís pels amants del ciclisme!

MTB

SUMMIT MTB, és una iniciativa especialitzada en dissenyar recorreguts de mountainbike guiats, impulsada per nosaltres mateixos, amb seu a la Masia del Bosquet. Tenim més de vint any d’experiència descobrint rutes i camins per diversos països d’Europa.

A més, la nostra dilatada experiència en mecànica de bicicletes ens permet oferir un servei afegit.

La masia El Bosquet, enclavada al bell mig d’un autèntic paradís pel mountainbike, és el camp base ideal per realitzar infinitat de recorreguts de somni, amb gran varietat d’espectaculars paisatges. Ens coneixem pam a pam la nostra regió!

ROAD

La Vall d’en Bas, coneguda pels ciclistes de carretera a través de la marxa cicloturista Terra de Remences i per diversos començaments d’etapa de la Volta Ciclista a Catalunya.

És un indret d’ambient rural i tranquil, envoltat de camps i verticals muntanyes que amaguen carreteres i ports amb un encant especial.

La nostra masia és un bon punt de sortida per iniciar gran nombre de recorreguts, amb una varietat excepcional de paisatges.

Estem situats en un punt estratègic, des del qual es poden fer etapes d’autèntica muntanya, amb possibilitat d’arribar als grans ports del Pirineu; o recorreguts totalment rodadors, que fins i tot els amants de les llargues distàncies, podran arribar a tocar l’aigua del Mar Mediterrani.

LLOGUERS

TENS GANES DE PEDALAR I NO HAS PORTAT LA TEVA BICICLETA?
Tenim a disposició una flota de bicicletes de lloguer.

SORTIREU A PEDALAR TOTA LA FAMÍLIA COMPLETA?
Disposem de carros de lloguer per portar mainada fins a 23 kg de pes.

DEMANEU-NOS PRESSUPOST! US PROPOSEM EL SEGÜENT:

  • Estada a la casa amb règim de mitja pensió. Escull el nombre de nits.
  • Consulta de BOOK, amb un extens nombre de recorreguts per escollir, per a tots els nivells i amb totes les informacions necessàries.
  • Rutes de mountainbike guiades, amb possibilitat de variants; o autoguiades amb tracks i opció de lloguer de GPS. Escull el nombre i tipus de rutes que et vinguin de gust.
  • Rutes de bicicleta de carretera autoguiades amb tracks i opció de lloguer de GPS. Escull el nombre i tipus de rutes que et vinguin de gust.
  • Servei de mecànica professional. El preu no inclou els recanvis nous.
  • Servei de rentat de bicicletes.
  • Pícnic per la ruta.
  • Informació meteorològica.
  • En estades llargues, o en dies de mal temps, possibilitat de servei de bugaderia.

Per a més informació, empleneu el formulari de reserva o contacteu amb nosaltres.