LA NOSTRA CUINA

 els nostres plats es basen en ingredients de temporada, el màxim de naturals i de proximitat.

Un indret on la pau i l’harmonia gaudeixen d’una ferma salut, també ho ha de fer la seva cuina. Ens interessa l’alimentació, incloent la de les persones amb intoleràncies alimentàries, que sempre procurem consultar en fer les reserves. Per això els nostres plats es basen en ingredients de temporada, el màxim de naturals i de proximitat.

Patates, carbasses i moltes altres hortalisses de l’hort de l’avi Rafel. Carns i embotits de criança i elaboració pròpia a la Vall d’en Bas. I un llarg etcètera d’ingredients que trobareu en les nostres elaboracions.

A l’hora dels sopars, una de les nostres especialitats són les “Patates del Bosquet” com també la carn a la brasa, els guisats, sopes, cremes i molts altres plats, sense oblidar-nos de les postres que en podreu escollir d’elaboració pròpia.

Després d’un reparador descans, no hi ha millor manera de començar el dia amb un bon esmorzar. Pa torrat amb formatge i embotit, melmelades de collita i elaboració pròpia, coques i/o magdalenes fetes per nosaltres, etcètera.